Hantverksbyn Hotel, Rättvik

Address: Hantverksbyn, Offerbacken, 795 36 Rättvik  show map
Location: Rättvik
Guest score: 83% (63 of 76 recommend) (25 reviews)

Guest score: 83%

(63 of 76recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Standard of the hotel/room 3.7 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.7 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 25)

vinter i dalarna

Recommended by ulla., Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2019)
“vi blev varmt mottagna vid ankomst. trevlig personal. snabb sevice. vid bye av trasig glödlampa. god mat. ett ställe att återvända till. vacker utsikt.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fint läge med utsikt över Siljan. Positi...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 31 Jul 2017)
“Fint läge med utsikt över Siljan. Positivt med egen uteplats. Bra restaurang med god mat. Trevlig personal. Gammal, solkig heltäckningsmatta i rummet. Luktade mycket damm. Kändes inte särskilt fräscht.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ett helt ok boende när man bara sov där,...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 27 Feb 2017)
“Ett helt ok boende när man bara sov där, bättre frukostar har jag ätit men ändå helt ok”
Overall opinion 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Fint område. mysiga rum med altan. Hade ...

Recommended by Birgitta, Sweden (Sweden Thu 04 Aug 2016)
“Fint område. mysiga rum med altan. Hade det funnits en fläkt då det var/blev väldigt varmt på rummet så hade det varit en fullpott. Bra restaurang och bra service”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Midtsommar i Dalarne

Not recommended by Anonymous , Norway (Norway Tue 28 Jun 2016)
“Overnattet for å oppleve midtsommar og mai stong, men ingen i resepsjonen viste om noe i nærheten. Henvist til sted 20 km unna. På eget initiativ dro vi til Gammelgården, hvor det vi fikk oppleve perfekt og hvistnok en av Sveriges beste midtsommarfeiringer med maistong heving, dans og alt som følger med. Merkelig at ingen på hotellet viste boe”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Bo här!

Recommended by Thord , Sweden (Sweden Tue 09 Jun 2015)
“Stanna gärna till här och bo några nätter. Trevligt läge, bra frukost och trevlig personal. ”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Inte riktigt prisvärt. Men i övrigt OK.

Recommended by Knis Axel, Sweden (Sweden Thu 03 Jul 2014)
“Inte riktigt prisvärt. Men i övrigt OK.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

uselt

Not recommended by Charlotte Törnblom, Sweden (Sweden Thu 20 Feb 2014)
“Vi betalade 950 kr för ett dubbelrum inkl frukost och möttes av en tidskapsel från 1979 med läskig heltäckningsmatta. Det känns som ett vansinnigt överpris. hål i täcket, sängar som hängmattor, en dusch som är sämre änpå en lågpris camping. dålig städning. duscharmaturer var täckt med kalkavlagringar, skräp och fuktslag i hörnen. Matsalen stank gammal frityrolja. Frukostbuffen förtjänar knappast att kallas buffe. det var den mest spartanska frukostbuffe jag någonsin ätit på ett hotell. Den kan med små medel göras långt mycket bättre. ”
Overall opinion 1 of 5
Standard of the hotel/room 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 1 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Höstmarknad

Recommended by marknadsbesökare, Sweden (Sweden Tue 08 Oct 2013)
“Sängarna var alldeles för mjuka och det borde vara dubbelsängar när man år två vuxna!!”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

ventilation

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 15 Sep 2013)
“Rummet var helt OK men tyvärr ingen ventilation i badrummet vilket gjorde att det liktade mögel där. Likaså när man hade duchat tog det lång tid innan fukt försvann. För övrigt var rummet OK med bra sängat och en härlig utsikt. ”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors