Rättviks Camping/Cottages

Address: Enåbadsvägen 8, 79532 Rättvik  show map
Location: Rättvik central
Guest score: 84% (111 of 132 recommend) (36 reviews)

Guest score: 84%

(111 of 132recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Service 4.1 of 5
Cabin condition 3.6 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 36)

Aj!

Not recommended by Maria, Sweden (Sweden Sat 05 Mar 2016)
“ Kökskranen var lös den fick man i handen likaså knoppar till köksluckor, vattnet livsfarligt hett, bordet trasigt,köksutrustningen minimal ( saknades fungerande: rivjärn, provsticka, tekoppar, tesil,ungsfastform, grytlappar,kniv, durkslag mm), sand /damm i lådorna under sängen, ingen inpassering med bil till området efter 23.00. Efter att ha påpekat brister (2 ggr) fick vi en kniv, ett "nytt" durkslag, kranen lagades och bordet justerades provisoriskt. Alla var vänliga, men det räcker inte riktigt. Jag är van "stughyrare". ”
Overall opinion 2 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5

Stugan

Recommended by Elsy Näslund, Sweden (Sweden Mon 12 Oct 2015)
“Den var i allmänhet bra men handikappdelen kunde ha varit bättre.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Kategori "Lyx"

Recommended by Ubbe, Sweden (Sweden Tue 29 Sep 2015)
“Blev något besviken över att bokat en stuga i kategori lyx när det var trasig skål i skåpet och kantstött porslin. På bänken låg ett kaffefilter med använt kaffe i och vardagsrumsbordet var täckt av damm. Den trasiga skålen hade stänkt glassplitter på övrigt porslin så det blev till att diska. Men personalen på campingen var jättetrevlig!”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5

Stugan saknade utebelysning och luktade ...

Not recommended by Dalhalla, Sweden (Sweden Tue 08 Sep 2015)
“Stugan saknade utebelysning och luktade mycket mögel i badrummet och i övriga utrymmen samt saknade rullgardiner. Dålig hänvisning och skyltar till stugbyn ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 2 of 5

Semester

Recommended by Affe, Sweden (Sweden Wed 22 Jul 2015)
“I det stora hela vart jag positivt överraskad av stugan. Det jag tyckte saknades var någon liten lampa i något fönster. Det vart så mörkt när man satt och Kollade på tv. Köket var väldigt lågt. Sen saknade jag en mikro. Internet wi-fi korten man fick var helt värdelösa. Det funkade en liten stund sen försvann det. Så det var verkligen tur att det inte kostade pengar. I det stora hela så skulle jag jätte gärna komma tillbaka. Var en toppen semester. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Dålig koll

Recommended by Köksfläkten, Sweden (Sweden Sat 11 Jul 2015)
“Det första vi fick göra var att diska det mesta då det var fullt i matrester. När vi sedan skulle laga mat observerade vi att det hängde en gyllengul droppe fett ned från fläkten. Vi plockade ned filtret och gjorde rent det med hett vatten. Matlagningen blev därför försenad. Vi beslöt att inte laga mer mat i det köket efter det.. Stugan i övrigt höll en hygglig standard.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5

Stugan var bra och trivsam,det enda vi s...

Recommended by Ulla, Sweden (Sweden Wed 24 Jun 2015)
“Stugan var bra och trivsam,det enda vi sakna var en vattenkokare och micro”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

För lite personal

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 09 Jun 2015)
“Det var lite tight med endast en person i receptionen när det kommer så mycket folk samtidigt. Det blev lite svårt att hinna med. För lite bröd, bullar mm på morgonen (säkert också pga mycket folk, men det vet man väl innan ?)”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Att tänka på

Recommended by Marianne/Gunnar, Sweden (Sweden Thu 07 May 2015)
“Stugan och dess möbler är mycket slitna,upprustad köksavdelning helt ok likaså dusch och toa men smutsiga möbler och mycket slitet golv kändes otrevligt,sängarna mycket hårda men gott om täcken och kuddar.Otrevlig veranda med slarvigt förbättrade överliggare ,var när vi kom ostädad (högar utav aska och barr,löv mm)vi ringde reseptionen om detta och ett par "servicekillar" kom och tittade samt konstaterade men åtgärdade inget förutom att ta bort en sönderostad grill och flera sönderostade galler samt en askhög.Vi anser att stugorna skall vara besiktade och städade ute som inne innan ny gäst skall anlända.Denna stuga är i behov utav upprustning vad gäller golv inne och veranda,förvånad över avsaknad utav micro i köket.Värmen fungerade önskvärt. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Gammal Rättvikare

Recommended by Vippen, Sweden (Sweden Tue 05 May 2015)
“ Fick ej lakan men sa ej till ! Ett litet toalettbord saknades av oss. En liten matta utanför ytterdörren saknades av oss ! Annars var det mesta bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors