Soltägtgården, Plintsberg, Tällberg

Address: Plintsbergsvägen 96-98, 79370 Tällberg  show map
Location: Tällberg
Guest score: 91% (32 of 35 recommend) (14 reviews)

Guest score: 91%

(32 of 35recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Service 4.3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4.4 of 5
Breakfast 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 14)

Läge och service

Recommended by Thomas och Susanne, Sweden (Sweden Mon 12 Aug 2019)
“Utsikten i all ära, men servicen och bemötandet höll även det högsta klass. Vill man ha lugn och ro är Soltägtgårdens pensionat helt rätt ställe. Vi kommer absolut tillbaka hit!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket bra värdar

Recommended by Benny, Sweden (Sweden Sat 10 Aug 2019)
“Mycket trevligt bemötande och prisvärt kommer att dela med mig min känsla där i från till mina vänner och bekanta ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fantastisk utsikt

Recommended by Tina, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2019)
“Mysigt och genuint boende med fint rum med balkong ut mot Siljan. Sköna sängar och välsmakande frukost. Trevligt värdpar och god service.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Personligt bemötande

Recommended by Hans&Päivi, Sweden (Sweden Mon 15 Jul 2019)
“Vi hade två nätter på Soltägtgården. Vi fick ett bra och personligt bemötande. Hembakat glutenfritt bröd är unikt. Annat bröd också hembakat, det är ovanligt. Vårt rum, liksom alla andras, tillsammans med relax och matsal har en fantastisk utsikt över Siljan.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett semesterparadis

Recommended by Nina Stjärnström, Sweden (Sweden Tue 19 Jun 2018)
“Utsikten är helt fantastisk och hela miljön inbjuder till avkoppling samtidigt som de vackra husen och intedningen ger inspiration och lugn. Tycker att frukosten var precis lagom, rummet var fräscht o hög standard på badrum. Kanske vill man ha wi-fi, å andra sidan kan det vara ett plus att inte ständigt vara uppkopplad. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Vackert läge, tyst och lugnt och ett pen...

Not recommended by Resenären, Sweden (Sweden Sat 05 Aug 2017)
“Vackert läge, tyst och lugnt och ett pensionat med alla förutsättningar att bli ett toppenställe att besöka. Det som drar ner betyget är lyhördheten från andra gäster, detaljer i städningen mm (fläckar på madrassen, en väl uttjänt toalettborste, att det läckte vatten från duschen ut på toalettgolvet, handdukarna luktade mögel) Annars välstädat och trevlig miljö, många sittplatser både ute och inne med utsikt över Siljan. Frukosten var mycket enkel. Hade uppskattat om det fanns mer lokala produkter, frukt (några skivor melon serverades)samt att man avskilde köttpålägg och ost( separata tallrikar och gafflar). Det finns så mycket gott bröd i Dalarna men det märktes inte i brödfatet som innehöll samma bröd som man kan köpa i stort sett hela Sverige. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Fantastiskt gulligt litet pensionat

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 21 Jun 2017)
“Fantastiskt gulligt litet pensionat”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Prisvärt o vackert

Recommended by LC, Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2016)
“vi tycker pensionatet var mycket bra med bra personal o god service. Synnerligen prisvärt i vacker natur.!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Underbar utsikt

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 13 Jul 2016)
“Fantastiskt läge med utsikt över Siljan.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 4 of 5

En lite pärla i Dalarna.

Recommended by Regina, Sweden (Sweden Tue 21 Jul 2015)
“Fantastisk vy, lugnt och vilsamt. Välskött, vackert renoverat och estetiskt. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 13/11/2019 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors