Villa Klockarbo, Tällberg

Address: Siljansvägen 477, 793 70 Tällberg  show map
Location: Tällberg
Guest score: 95% (83 of 87 recommend) (20 reviews)

Guest score: 95%

(83 of 87recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3.9 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 20)

Härliga Tällberg

Recommended by Kerstin,Örebro, Sweden (Sweden Mon 04 Aug 2014)
“Vi är så nöjda med boendet och bemötandet. Bokar detta varje år och har så gjort i många år. Vi har aldrig funderat på att byta ställe. Familjärt och mysigt!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 5 of 5

Mysigt. Lite jobbigt att inte ha toalett...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 29 Jul 2014)
“Mysigt. Lite jobbigt att inte ha toalett och rinnande vatten inne, men det visste vi ju om innan. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Frukost

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 27 Jul 2014)
“Innehållet i frukosten var alldeles utmärkt, men tyvärr fick vi hela tiden be om påfyllning. Det mesta tog slut flera gånger, allt från skålar till bröd och servetter. Frukostutrymmet och mängden mat räcker inte till under högsäsong. Med tanke på att frukosten kostar 90.- för en vuxen, så borde personalen verkligen se till att alla gäster har tillgång till samma utbud. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 2 of 5
Value for money 3 of 5

Att bo i härbrä

Recommended by Nimma å dåm, Sweden (Sweden Tue 15 Jul 2014)
“En upplevelse att bo i härbrä utan toa och kök med Siljan i fonden!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Vi hade tre härliga dagar i Tällberg,lug...

Recommended by Eva, Sweden (Sweden Thu 10 Jul 2014)
“Vi hade tre härliga dagar i Tällberg,lugnt och skönt och god mat.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 0 of 0
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

fäbod i dalarna

Recommended by annica Andersson, Sweden (Sweden Tue 17 Jun 2014)
“Omgivningen var vört hela trippen,,, även om det inte var ett 5 sjärningt ställe. Men vi tyckte ändå det var toppena, ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Genuint och trivsamt i Tellberg

Recommended by Halländskan från Södertälje, Sweden (Sweden Thu 18 Jul 2013)
“Det var alldeles utmärkt att bo i Klockarbo i Tellberg när vi skulle till Dalhalla på kvällen. Ivrig och proffsig personal, bekväma sängar - lite trångt i rummet bara - och en ypperlig middag, intagen i halvskugga av päronträdet på balkongen. Underbar miljö med utsikt över Siljan, hästar i hagen nära och toppenfint hantverk att handla. Vid frukosten på Klockargården fattades heller ingenting. En riktigt fin by med alla små butiker. Det kändes att folk gick ner i varv på en sådan plats. Bara att rekommendera.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Villa Klockarbo

Recommended by IB, Sweden (Sweden Fri 27 Jul 2012)
“Vi bodde 2 nätter i ett härbre. Rent och fräscht! Men skulle ha varit bra med nån fler toalett och dusch. Blev kö till duschen på morgonen när de flesta har bråttom.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Billigt och bra i Tällberg

Recommended by Martin i Täby, Sweden (Sweden Mon 23 Jul 2012)
“Att två personer kan övernatta i ett fräscht härbre i fantastiska Tällberg för 380 kr måste anses ytterst prisvärt. Visserligen tillkommer kostnaden för en dyr men riklig frukost: 90 kr per person - såvida man inte lagar sin egen frukost i intilliggande pentry. Den magnifika utsikten över Siljan från tunet får man på köpet.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Förbättringspotetial

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 08 Jul 2012)
“Som b&b ett bra alternativ. Prisvärt och bra läge. Skulle kunna lyftas med att finslipa detaljer i de gemensamma utrymmena. Kanske ägaren finner det mindre meningsfullt när rörelsen är till försäljning? Kan tänka oss återvända= bra betyg.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 13/01/2020 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors